Aldi Drunen opent

Kom naar de feestelijke opening

Op zaterdag 2 september om 08:00 uur
Tinie de Munnikstraat 6

prijzen

Op ons openingsfeest op 2 september ontvangen de eerste 400 klanten* bij een minimale besteding van € 10,- een gratis boodschappentas met een speciale kraskaart. Elke kraskaart bevat een prijs.

Maak kans op:

  • Cadeaucheques voor boodschappen bij Aldi t.w.v.
    € 250,-, € 150,- en € 100,-
  • Tablets, smartphones, externe harde schijven en koffieautomaten met een thermoskan
  • Heerlijke versartikelen: van vers afgebakken croissants tot groenten en fruit

* Bij een minimale besteding van € 10,- ontvangt u een gratis boodschappentas met een kraskaart. Deze zijn ter plekke open te krassen. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Gratis
Proeven!


Van 2 september tot en met 8 september zijn er diverse proeverijen van ons vers assortiment. De hele week na de opening staan er heerlijke hapjes klaar om de smaak van vers te pakken te krijgen.

proeven
proeven
proeven
aldi winkel

Foodtruck

Vanaf 08:00 uur nodigen we iedereen graag uit voor de officiële opening. Proef gratis wat Aldi te bieden heeft bij onze foodtruck. Hier bereiden onze chefs de hele dag heerlijke hapjes met verse ingrediënten die rechtstreeks van onze vis-, vlees-, groente- en fruitafdelingen komen.

Smullen van vers dus!

aldi winkel

Onze nieuwe Winkelformule

Aldi vernieuwt en daarom openen we de komende tijd meerdere nieuwe filialen. In het vernieuwde winkelconcept staat vers centraal en heeft u door een nieuwe winkelinrichting een nog betere ervaring.

Lees meer